Tränat

Idag har vi varit och tränat lite, ville mest se hur Ragnhild hoppar nu efter hon blivit behandlad.Ebba och Ragnhild hoppade fantastiskt! Kan inte tacka Kungsborgsgård nog för all deras hjälp med våra hästar!
Vi hade sadelutprovaren hemma igår och vi lyckades hitta en sadel som låg bra på både Sky och Ragnhild men framför allt som Ebba ska kunna ha sen framöver när hon går över helt till Raghild men tanken är att hon ska ha Sky nästa år också eller när hon blir för lång helt enkelt vi får se hur hon växer sen är tanken att lillasyster Engla ska ta över honom :)Hur som helst så rekommenderar jag varmt Stinas Equestrian services för fantastiskt bemötande och skicklighet vi är sååå nöjda och tacksamma för all hjälp!

Ellie och Bly gick de helt okej för idag, Ellie blir lite hård i handen och då blir Bly osäker så det är något vi måste jobba med, sen tappade hon en sko med mitt i allt så tror det va lite de också. i vilket fall hoppar hon fantastiskt denna lilla ponny <3

Bara att träna på för v 40 börjar laget igen och där ska Ellie vara med me Bly, hon ska få ha Bly detta året ut sen tycker jag Ellie är för stor och Engla ska ta över henne helt sen.

En bild på nya sadeln!

Gillar

Kommentarer