Tävling Snappis igår

igår va vi då på tävling i snappis, riktigt varmt och kvavt på morgonen så Ebba fick ta av sig kavajen i andra klassen för de va riktigt varmt, som tur väl va så blev det bättre efter där sen då kom det till o med friska vindar. skönt för hästarna!

Ebba hade först Pride i LC och LC+. i första klassen gick de kanon och Pride va fin, framåt och positiv <3 det blev en felfri ritt ;)

Sedan var det LC+ och det gick kanon även den klassen, Pride hoppade ett hinder lite i nerförbacke och fick tyvärr med sig en bom ner i grunden, men då det va många som hade fel i den klassen så kom Ebba och Pride på en 2a plats då det bara va 1 som kom till omhoppning så det var kul! :) Ebba tycker LC är lågt för Pride och henne nu vilket jag håller med men jag vill ändå de ska hoppa en tävling till så får vi se :)


Vi vilade en klass sedan va det dags för Sky, de hoppade LB+ och LA.

Sky va superfin och det kändes som en enorm vinst när hon hoppade olika vågplank som han annars brukar vara rädd. de va felfria i grunden sen va det lite ryttarmiss i omhoppningen som resulterade i 8 fel synd på en så fin runda annars.

i LA så va Ebba trött det märktes, sky va på hugget och Ebba orkade inte riktigt rida honom som man behöver för att han ska hoppa som allra bäst, det blev 2 stopp men som han hoppade! Ebba blev besviken vill såklart ha nollan i LA men men så är det de är bara att kämpa vidare snart kommer de lyckas det är jag övertygad om ;)

Nästa tävling blir Börjes cup om 2 helger.

Då ska Ebba hoppa Pride lilla börjes cup och Sky stora börjes cup ska bli kul :)


Gillar

Kommentarer