Tävling i Ringsjöorten

Idag har vi då varit på tävling i Ringsjöorten. Hade verkligen sett fram emot att åka på tävling där då jag hört så gott om just Ringsjöorten, men jag måste säga att jag blev lite besviken. Utan att dra upp för mycket så va det ett par riktigt otrevliga prickar där. Riktigt tråkigt! Är faktiskt en barn/junior tävling och hörde flera barn få sig avhyvlingar från funktionärer m.m

Jag själv fick en otrevlig utskällning när jag råkade gå in på en hästfri zon som jag hade missat (när jag ledde Zalza)! Jag blev riktigt irriterad och sa tillbaka att det är första gången jag är här och visste inte om att de va hästfritt just där och att jag inte sett skylt, Gick förbi senare o där va ingen skylt däremot hade de satt upp en kon. Men herregud vad är det med folk!? kan man inte prata med varandra på ett trevligt sätt? Varför ska det vara sån otrevlig ton hörde samma person skälla ut barn för de red i fel varv eller de hoppade ett litet kryss på fel håll. ja det är fel jag vet men det är bland de värsta jag vet hur vuxna verkligen står o skriker på barn. Varför? vad får man ut av att barnen börjar gråta och bli rädda? Nej fy säger jag bara! Tänk på hur ni pratar och på er ton!

Hur som helst skönt att skriva av sig lite nu över till resultaten :)

Först hoppade Ebba Sky,LD clear round och de va en felfri fin runda :)

inför LCn va Sky lite för taggad han älskar verkligen detta, tävlingar och att hoppa. precis en sån ponny vi letat efter!

Väl inne på banan gick de riktigt bra, De va felfria i grunden och inför omhoppningen hade jag och Ebba pratat om att rida långa vägar och behålla galoppen, Ebba lyssnade förutom mot sista hindret där hon gasade på ;) men de blev en dubbelnolla och trots långa vägar så räckte det till en 3e plats av 16 starter! Riktigt nöjda är vi! och megastolt över Ebba är jag, hon är en fantastiskt duktig liten ryttare :) och över Sky förstås vilken ponny <3


Ebba hoppade även Zalza i LCn och de va en superfin runda fram tills sista hindret i omhoppningen då bestämde sig Zalza för att det hindret skulle han minsann inte hoppa! HAHA jäkla häst kunde du inte hoppat de sista hindret när du hoppat allt annat så fint ;) men riktigt fin runda ändå.


Gillar

Kommentarer

Fredrik W
,
Impad till max och stolt som tusan över detta ekipage!