Tävling

Idag har vi varit på lokal tävling i Karlshamn.


Ellie och Zalza hoppade en LD med omhoppning och de va dubbelnolla och kom precis utanför placering. Såå himla fin runda är så stolt över dem!


Ebba skulle egentligen tävlat i Ljungby igår men vi kände att vi ville ta det lugnt och hellre ta en LD och LC i Karlshamn, har haft en tuff vecka med mycket plugg, tentor och jobb så rätt skönt att det bara blev tävling på söndagen :)


Ebba ville ta en LD och träna på svängar och det minsann gjorde hon, tyvärr så missade hon rida igenom mållinjen, hon tappade stigbyglen och blev ofokuserad därför hon råkade svänga innanför mållinjen. Vet inte hur hon tänkte men hon fattade nog de som att hon missade sista hindret i omhoppningen så hon kom mot det igen och hoppade det sen igenom mål och då blev hon ju utesluten tyvärr. det kommer hon inte göra om detta kan jag säga ;) Hon blev riktigt besviken på sig själv, men jag försökte förklara för henne att alla får hjärnsläpp ibland även de bästa, bara att ta nya tag.


och det gjorde hon och Sky verkligen! dubbelnolla i LC och resulterade i en vinst! Riktigt fin runda, Sky va riktigt pigg och på g idag. Ville absolut inte stå still på prisutdelningen men det gick bra ändå :)


Bra tävlingsdag, nu blir det lite tävlingsvila.

Gillar

Kommentarer