Sen uppdatering

Ligger lite efter med uppdateringen av bloggen känner jag har fullt upp med jobb och plugg men nu har vi påsklov jag och barnen så nu passar jag på :)

18/3 så var vi i Olofström och tävlade Pilgrim och Zalza.

Pilgrim och Ebba hoppade LE och LD och han var såååå fin! Tror verkligen att han haft ont innan av sin tandfraktur så det har bara gjort honom gott att ta bort den. Han trivs väldigt bra med ett kimblewick bett med rak stång. Han drar inte alls iväg längre som han gjorde innan och han ser mer nöjd ut vilket känns så skönt! I LE va dom felfria och han såg stadig och fin ut hela rundan. I LD tror jag att jag va boven i det hela, har kollat på filmen flera gånger  (mamma filmade) och så kom jag på att de hindret han stannade på så råkade jag få på blixten på kameran, för jag reagerade att han stannade på det hindret då han hoppade de så fint klassen innan och jag reagerade på att han såg rädd ut och plötsligt för han bjöd på hindret och hoppade alla andra så fint. det kan faktiskt ha varit så att han blev rädd för min blixt på kameran! riktigt surt i så fall! Så i LD fick de 1 stopp men han såg så himla fin och lugn ut därför jag blev så förvånad att han stannade. hur som helst så ska jag va noga med att kolla så blixten är avstängd hedanefter om det nu va orsaken.


Med Zalza hoppade Ebba LC och LB. I LCn så knep dom en 2 plats!! så jäkla fin runda o så grymt bra ridet av Ebba! vilka svängar hon fick till bra jobbat!

I LB så märkte man att både ponny o ryttare va trötta, spec ryttaren ;) tävlingen hade hållt på hela dagen och vi hade till o med kört hem emellan klasserna o lämnat pilgrim och ridit Ammi med en kompis till Ebba. så jag förstår att hon va helt slut efter en hel dag! De stannade ut sig på kombinationen men men vi kommer att fortsätta kämpa med den här kombinationen och försöka träna mera på att hoppa kombination hemma, de brukar mest hoppa kombination med 2 galoppsteg emellan och inte bara 1 så det är något att träna på. han vill gärna smita undan den Zalza hehe.

Men supernöjda med denna tävlingsdag är vi!

Nästa planerade tävling blir sporren 8/4 och då ska Ebba ha båda med sig.

långfredagen är det pay and jump på hemmaplan så då tänkte vi vara med också.

Gillar

Kommentarer