Pay and Jump

Idag var det pay and jump på hemmaplan.Engla hade Bly och ja vad ska man säga Bly har kommit in i lite test hon drar iväg med Engla och busar loss man ser hur det glittrar i ögonen på henne haha. Så Ebba ska få rida till Bly lite här nu framöver.Förväntade mig en liten testperiod med Bly också helt naturligt engentligen att de har lite åsikter ibland ;)Engla kämpade på tappert och visade vilken otroligt bra balans hon har!

Malva hade Ragnhild idag, hon ska låna Range i laget som fortsätter nu efter det ställdes in i våras.Malva hoppade först 70cm där en bom föll men i 80cm va de felfria. är så kul att se för Range tycker verkligen om Malva, de är ett väldigt fint ekipage de 2 :)
Annie lånade Sky då hon ev ska låna honom till laget som hon gjorde förra året. Det gick hur bra som helst i 70cm sen i 80cm gick de kanon fram till vattenmattan. Sky va verkligen livrädd för den där breda tjocka hemska vattenmattan så den får vi träna mera på framöver. så synd för gick så bra annars.
Ebba hoppade Sigge i 80 och 90cm. WOW vilken häst han är såååå fantastiskt fin och trevlig!en bom föll i 80 och 2 i 90 men som han hoppar! snart ligger bommarna kvar när han fått in lite mer med rätt avstånd.Han älskar verkligen detta!Älskade häst vad vi tycker om dig!

Gillar

Kommentarer