Pay and jump

Idag var det då Pay and jump på hemmaplan. Lite regn fick vi på oss men överlag så va det uppehåll och en härlig tävlingsdag :)

Engla och Bly va först ut på 20 cm och de va felfria! Engla älskar Bly! Hon har världens smile när hon rider henne och man ser att det är ömsesidigt för Bly älskar henne lika mycket :)

Därefter hoppade Ellie Bly i 40 cm, tyvärr ett riv på första hindret då Ellie svängde henne lite i luften inför hinder 2 som va en rätt snäv sväng, de visste inte riktigt Bly hur man skulle göra så hon fick med sen en bom med ena bakbenet, men resten av banan va felfritt och Bly skötte sig lika super som vanligt <3 Kul att se att Ellie börjar få tillbaka tryggheten på hästryggen igen.

Sedan va det dags för hästarna, fick en smärre chock häromdagen när min mamma ringde och frågade om hon fick låna Norpan på pay and jumpen, låt och säga såhär att de va 20 år sedan min mamma tävlade i hoppning! så ja jag fick en liten chock men klart hon fick låna världens bästa Norpan!

De hoppade 60cm felfritt! Mamma ville bara hoppa en klass så Ebba bönade o bad om att få hoppa 70cm med Norpan och då jag vet hur försiktig o snäll Norpan är med barn på ryggen så fick hon det. Norpan va lite trött och lyfte inte riktigt på bakbenen så de fick 2 riv men så duktiga dom är! Ebba kommer definitivt att sno morsans häst framöver, Ebba började redan prata om när nästa tävling är och att hon ville börja ut o tävla med Norpan :) Vi får se hur det blir

Nästa tävling blir nästa helg. på morgonen blir det Ebba och Bly i Råby. sen bestämde vi oss för att Ebba o Sky ska få hoppa i Ronneby på em där, de får bli lite längre vila sen när kylan kommer. passa på nu när det är milt och Sky varit så himla fin, synd att ha vilan just då.

Så det blir LA och MSV för dom där :)

Gillar

Kommentarer