Nytt år nu kör vi!

Ja då har hästarna haft lite vintervila och vi börjar repa oss efter influensan som nästan hela familjen legat i i omgångar. Så drygt! Nu vill vi ha vår och värme!

Inte så många resultat trots de va länge sen vi bloggade vi har varit på 2 pay and jump i januari och de va 21/1 och då åkte vi med Pilgrim och Ammi vilket då va Ammis första! De gick superbra! Hon skötte sig exemplariskt trots lite gnäggande mellan kompisarna ;) pilgrim va desto busigare han som brukar va lugn men Ammi triggade upp honom. Så vi ska testa nästa gång på sportlovet att åka med Ammi o Zalza och se hur det går då annars får vi prova åka själv med henne några gånger så hon förstår att kompisarna inte försvinner från henne ;)

Ebba o Ammi hade ett riv i första klassen och felfria andra. Nu i början är det lågs hinder som gäller och vi kommer fokusera på miljöträning och bara ha ser kul! Utan direkta krav. Men som hon älskade detta! Fantastiska Ammi!
Ellie och Pilgrim hoppade 2 felfria rundor 👌

Helgen efter va det pay and jump i Tingsryd igen och då körde bara jag och Ebba dit o Malva som va hästskötare. Ebba o Zalza hoppade 70 och 80cm felfritt va 2 riktigt fina rundor 👌👌 kändes bra inför den regionala som är i Tingsryd nästa helg 💪💪

  • Nära Mörrum

Gillar

Kommentarer