Lokal tävling i Karlshamn

Idag har vi varit på lokal ponnytävling i Karlshamn

Först hoppade Ellie Bly en LE, de var en superfin runda felfritt sedan hoppade de en LD och de va Blys första omhoppning och Ellies första för i år och de sätter nollan tyvärr precis utanför placering men Ellie va supernöjd!


Sedan va det dags för Annie som lånade Sky idag, han vill ju gärna vara igång så då kan han gärna få komma ut lite på lite lägre klasser de älskar han. Annie hoppade först en LC och de va felfritt tyvärr precis utanför placering men de tog revansch och va dubbelnolla i LC+ också och där kom de 2a! så grymt jobbat!


Sist ut va Ebba och Ragnhild, de hoppade först en LC och de va dubbelnolla med snabbaste tiden så de vann sin första tävling tillsammans så himla kul!! Ragnhild va superfin!

Sedan va det dags för LC+ och de gick kanon även här, tyvärr föll en bom i grunden de kom lite nära på banans svåraste hinder, ett hinder som va betydligt smalare än de andra, vi kallade de för jokerhindret ;) men men vi är sååå nöjda över dagens tävling och så fina resultat!


Med denna tävling sätter vi punkt för årets tävlingar och nu blir de ev bara en pay and jump kvar för i år sedan laddar vi inför nästa års tävlingssäsong ska bli sååå spännande!Klicka på bilderna för större storlek :)

Gillar

Kommentarer