Lokal tävling i Gärds

igår va vi på lokal ponnytävling i Gärds på deras fina utebana, mycket trevligt ställe och välorganiserad tävling. Vi har faktiskt aldrig varit där innan och vi blev lite förvånade att de låg så nära vi trodde det låg längre iväg så hit kommer vi verkligen åka flera gånger. Bra utebana som inte alls va hård vilket va super!

Ellie hoppade Zalza LE och LD. I LE så sprang Zalza vid sidan om 2 hinder och i LD så sprang han vid sidan om 1 hinder sen gjorde han en egen volt mitt på banan vilket resulterade i 2 stopp även i LD. Han är så rolig när Ellie tävlar honom han känner att hon inte har några krav utan bara hoppar för det är skoj och de gillar Zalza för då kommer hans busiga sida fram och det är verkligen massa bus i detta lilla russet ;) <3 Ellie va mycket nöjd med dagen då deras resultat resulterade i en placering i LE då de hade bäst resultat ;) När är nästa tävling frågade Ellie så kul att hon tycker det e så kul att tävla :)


Agnes tävlade Sky åt oss vilket vi är så tacksamma för :) Han älskar verkligen att komma ut på tävlingar och nu va det samma gamla vanliga Sky fullt ös och man såg verkligen hur mycket han älskar att hoppa o tävla :)

Agnes och Sky vann båda klasserna LC och LC+, kan inget annat än att vara megastolt över både ryttare och ponny <3 <3

Ebba ska börja tävla i slutet på augusti då vi fick klartecken från läkaren att börja då, kan jag säga annat än att Ebba räknar ner dit ;) det blir cup i fjälkestad där både Ebba o Ellie ska vara med :)


Gillar

Kommentarer