Östra Göinge

Igår var vi i Östra Göinge på lokal ponnytävling. Supertrevlig och väl organiserad tävling stor tummen upp för detta!

Vi hade med oss både Lillan och Zalza

i första klassen med Lillan så sa jag till Ebba att ta hinderna i trav om hon ville o kändes de bra så fick hon gärna galoppera. Hon är snabb i sin galopp och brukar bli lite trött om hon galopperar hela tiden spec nu med sommarmagen haha men den är på god väg att försvinna ;) Lillan va jätte fin! blev ett stopp på hinder nr 2 tyckte vägen kunde varit något bättre men resten av rundan gick superfint :) i andra klassen så stannade hon på hinder nr 3 vet inte riktigt varför men det va ett hinder som stod mot publiken så troligtvis tyckte hon de va lite läskigt, annars en jätte fin runda! Hon kändes väldigt fin och positiv, hon e för söt älskar att vara iväg på tävling så himla lugn o go när man är iväg <3

I första klassen med Zalza som va LD så hoppade hon superfint, va en lite ryttarmiss i omhoppningen där Ebba tänkte fel på en sväng o korsade sin väg därav 4 fel i omhoppningen. I LC'n gick de super! va lätt deras finaste runda dom gjort tillsammans! dubbelnolla! hon kunde gjort någon snärvare sväng men vad gör de när hon red så himla snyggt o Zalza va sååå fin!

Försöker alltid vara noga med att förklara för barnen varför vi gör detta med tävlingar. det ska vara roligt! sen om de går super o man blir placerad så är det ett plus. rosetter o priser är inte allt utan det ska kännas bra och framför allt ska de vara roligt! Riktigt rolig tävlingsdag!

Gillar

Kommentarer