Lagtävling

Idag har vi varit i Karlshamn och ridit finalen i allsvenskan div 3 för ponny,

Det gick faktiskt riktigt bra, 4 fina rundor tyvärr slutade Mörrum på 4 fel men jag är så stolt över dem allihopa.

Engla och Bly hoppade förklassen som var en LD och tyvärr kom de lite nära på hinder 6 så blev ett riv där annars superfin runda.

Sedan va det dags för lagklassen som va en inverkansbedömning LD+

Först ut va Engla och Bly, första gången de rider en LD+ och de gjorde de med bravur. Bly blev lite rädd vid ett hinder som stod precis så de hoppade mot sargen och de som stod beredda så Engla fick lägga en volt annars så fin runda <3

Sedan va det dags för Hedda och Sky, på sista långsidan blev Sky lite för snabb och flack så han lyfte inte på hovarna så en bom föll annars va det en jätte fin runda <3 Ebba och Nanna red där efter och de va en felfri jätte fin runda.

Sist ut va Saga och hon red en superfin felfri runda :)

Efter lagklassen skulle Hedda och Ebba hoppa en varsin klass till

Hedda va först ut med Sky och de va felfria till näst sista hindret då får Sky för sig trots att Hedda styr till vänster och ska gena och göra en snäv sväng mot hinder 12 nej då drar han åt höger och hoppar det hindret där så de blev tyvärr uteslutna i omhoppningen. jäkla häst haha tur han älskar att hoppa iaf men han får lära sig att ta rätt hinder nästa gång hihi

Sedan va det dags för Ebba och Nanna att hoppa och de va verkligen en jätte fin runda. blev ett litet missförstånd på hinder 7 så en bom föll annars en jätte trevlig runda :)

En rolig tävlingsdag helt enkelt <3

Nästa helg åker vi till Halmstad på meeting med Ebba och Sky


Gillar