Kungsborgsgård och hoppträning

Förra veckan va vi iväg med Pilgrim på kungsborgsgård. Han hade rätt mycket låsningar och besvär så de va skönt för honom att få det fixat 👌😊 han har varit rätt jobbig på senaste tiden, varit mycket för honom med tandfrakturen och säkert har dessa låsningar ställt till en del också. Han har bråkat i skogen vilket han aldrig gjort tidigare. Han har rest sig, sparkat bakut och stuckit med Ellie, Ebba och så har även jag ridit lite och jag har inte känt igen honom alls. Han var varit riktigt bråkig när Ebba hopptränat honom. Stuckit flera gånger och Ebba har blivit ledsen och känt att hon inte har någon kontroll.

Nu efter att tanden dragits ut och fått läka har han blivit en helt annan ponny. Han är mycket gladare och har inte gjort några dumheter när tjejerna ridit honom, vilket känns sååå skönt! Han har hoppat superfint på träningarna och senaste tävlingen. Han trivs väldigt bra med kimblewick bettet vilket känns så skönt!

Igår hopp tränade Ellie honom vilket hon inte vågat på ett tag och de gick superbra! Deras bästa träning så nu hoppas jag och tror att det är på rätt håll för vår fina Pilgrim ❤️ vi älskar denna ponnyn så mycket och därför kände vi att dra ut tanden och fixa kroppen va de minsta vi kunde göra för att han ska må bra och va smärtfri ❤️👌

Här kommer lite bilder från igår
Ammi va helt fantastisk som vanligt! Denna häst ❤️
Bilderna tagna med mobilen så inte världens bästa ;)

  • Nära Mörrum

Gillar

Kommentarer