Halmstad

I helgen var vi på årets sista meeting, som var i Halmstad.

Fantastiskt trevlig välorganiserad tävling och verkligen en superfin anläggning.

Ebba och Sky skulle starta Equipe safty Stirrups Trophy CUP som gick lördagen en MSV och en MSV på söndagen.

På lördagen så hoppade de först en LA som var en fin felfri runda och de slutade på en fjärde plats, tyvärr va det bara 3 placerade så precis utanför. Men Ebba var helnöjd med rundan. I msv fick de en bom ner då de kom helt fel in på hinder nr 6.

På söndagen så vart det en MSV AO och de ryttare som va felfria skulle rida en omhoppning om segraren men det behövde ingen omhoppning då Ebba var den enda felfria! De vann alltså MSV och förutom CUP segrare så kvalade de dessutom till SM!

SÅ himla stolt över detta fantastiska ekipage som krigat länge för att äntligen sätta den sista nollan i MSV och nu äntligen fick de chansen! Ebba blev så glad för vinsten i denna cupen var ett par Equipe stigbyglar och ett Equipe täcke och såklart blev hon överlycklig över att de äntligen kvalat till SM!

Vi har haft en fantastiskt rolig tävlingshelg och vi har sovit över hos svärföräldrarnas stuga i Skummeslöv vilket har varit jätte mysigt <3

Tusen tack till Halmstad fältrittklubb för en fantastiskt välorganiserad och trevlig tävling och till SperoEquestrian för fantastiska priser!

Nedan kommer bildregn från helgen :)Gillar