första kvalet till SM

Lite sen uppdatering kommer här! I lördags va jag och Ebba nere i dagstorp på nationell tävling där Ebba o Sky hoppade först en LA där de hoppade felfritt och tiden räckte till en 3e plats! 👍 Sedan va det dags för msv. Ebba va lite nervös vilket är förståeligt, hennes högsta dröm är att komma till SM med Sky, nu i corona tider och så många tävlingar blivit inställda har svenska ridsporten beslutat att de krävs 2 felfria msv för att få starta SM, innan va det 3. I lördags ÄNTLIGEN som Ebba kämpat red de felfritt, Sky hoppade fantastiskt!!! Är såååå glad och stolt över detta fantastiska ekipage som presterar såhär i 30 graders värme ❤️ riktigt grymt gjort! Och dessutom i en alldeles för liten sadel.... Ebba har vuxit mycket och hennes ben är alldeles för långa för Skys sadel och den ligger inte bra heller. Så idag beställdes en ny sadel till dom som duktiga Katarina Bergman på stall Knaggagården hjälpte oss med att prova ut, Ebba testade ett par stycken någon lite dyrare (läs mycket dyrare 🤣) och någon lite billigare men det blev tillslut en Lippo Enzo som passade Sky och Ebba bäst :) så den är nu beställd 👍sålde även Skys gamla idag så just nu är han sadellös så han får låna Ranges hoppas de funkar så länge tills den nya kommer 😊
Katta hjälpte mig även prova ut sadel till Sigge, både dressyr och hopp så de kommer bli toppen. Är så otroligt viktigt att sadlarna passar både häst och ryttare!

På söndag är det dags för nationell tävling i Skyrup ska bli jätte kul är så roligt när tävlingarna börjat igen! På torsdag blir de lite pay and jump istället för träning. Engla o Ellie längtat massor!

Gillar

Kommentarer