Fälttävlans-tävling

Då är denna tävlingsdag slut och wow vilken dag det har varit! Grymt tack till Sporren för mycket väl ordganiserad tävling trots dagens läge, fantastiskt trevlig och lyckad tävling!
Klockan ringde redan 05.15 idag då Ebba skulle starta Ragnhild kl 08.00. Dressyren va först ut.Ebbas absolut första dressyr någonsin, då hon inte är ett fan av just dressyr. Ragnhild va faktiskt riktigt fin. Ebba måste jobba på att rida bättre vägar de va inte så bra tyvärr och så gick Ragnhild utåtställd så gott som hela programmet men men det var deras första dressyr och de fick ihop 49,522% mycket att jobba på men bara att träna träna träna. jag är mest glad över att hon kom ihåg programmet hihi
I hoppningen va de felfria, inga konstigheter alls lätt som en plätt tyckte de båda.Sen va det dags för terrängen och som de red, riktigt bra! de va felfria på hinder och fick lite straff på tiden då de red lite för fort men superbra jobbat! Så med detta resultat satte de kvalet till p80!
Sedan va det dags för Sky. Dressyren gick förvånansvärt bra, Vet inte hur Ebba lyckats men Sky va superlugn och fin. Lite dåliga vägar fortfarande, lite utåtställd på vissa ställen och en lite dålig halt men betydligt bättre ritt än den med Range så de fick ihop 51,730%.I hoppningen va det inga konstigheter och de va felfritt och en riktigt fin runda syntes Sky hade saknat tävlingarna.
Sedan va det dags för terrängen och vad kan jag säga WOW vad stolt jag är över Ebba och fegisen SKy som varit rädd för de mesta på terrängen. De va felfria på hinder och fick lite straff på tiden då sky tog lite tid på sig att gå ner i vattnet så lite för lång tid men de red så himla bra!! Så Ebba satte p80 kvalet med Sky också!
Riktigt nöjda över denna tävlingsdagen är vi kan jag säga och Ebba har fått med sig massor av erfarenheter och tips vilket är super! Nu kan det bara bli bättre :)Gillar

Kommentarer