Börjes Cup

Då va Börjes Cup över för detta året.

Fantastisk tävlingshelg är slut. vädret har varit fantastiskt mestadels. Vi körde upp till Tingsryd på fredagen.

Först hade Ebba Nanna och det var en superfin felfri runda 0+0 i LC deras första dubbelnolla i LC.

De var placerade till sista ryttaren petade ner dom men de slutade på en 14e plats av 50 starter!!

Sååå kul!

Sedan var det dags för Sky, han va fin men kändes lite loj inte som han brukar men de var felfria och kom 2a i första kvalet som var en LB.

På lördagen hoppade Ebba och Nanna en LC och de fick 4 fel, de märktes att Nanna va trött och påverkad av det kvava vädret men de gjorde ändå en fin runda. Ebba och Nanna kvalade inte till finalen på söndagen så vi bestämde oss för att stryka henne för hennes skull då det är tufft med 3 långa tävlingsdagar på rad och hon är inte van vid det.

Efter Nanna va det dags för Sky först en LB, men det gick inte alls. Sky va trött och inte alls på G som han verkade och Ebba va trött vilket Sky känner direkt när matte inte är med på noterna.

Ebba blev såklart besviken och hon kände inte igen honom. De va lång väntan till LA så både Ebba och sky fick vila upp sig, äta ordentligt och dricka. det gjorde skillnad och de fick sin revansch. felfria och VINST! grym runda!

Fredagens och lördagens två bästa resultat skulle räknas vilket gjorde att Ebba och Sky gick vidare till finalen och då de hade bäst resultat av alla b ponnysarna i LB/LA så vann de meetingpriset så roligt!


Sedan var det dags för söndag och final!

vi hade varit så nöjda med hela helgen så vi hade inga förväntningar alls, ja de vann börjes cupen förra året men vi vågade alrig tro eller hoppas att de kunde göra det i år igen.

6st bponnysar var vidare till finalen, 5 st var fefria i grunden och vidare till omhoppningen. det var en sjukt spännande omhoppning! men Ebba och Sky gjorde det felfri ritt och snabbast tid så de vann! wihooo så galda vi blev denna fantastiska ponny och denna fantastiska ryttarinna som lotsar runt sin ponny så fint vi kan inget annat än att vara superstolta över både Ebba och Sky! <3 Vi svävar på moln just nu

Här kommer bildregn!


Gillar