Börjes cup

Då kan man landa i soffan igen efter en lååååång tävlingshelg!

Fredag:

Vi åkte upp vid ca 11 tiden Ebba skulle först hoppa Nanna i LC och Sky i LB.

Det var lite regnigt men ändå helt okej tävlingsväder då det var lite svalare.

Ebba och Nanna hoppade först och det var en jätte fin runda, felfritt och fas 1 och ett riv i fas 2 men riktigt fint hoppade Nanna. Det börjar ta sig och hon börjar hoppa upp sig fint nu. Det var ju trots allt en regional LC och deras första tillsammans.

I LB va det dags för Sky och som de hoppade, felfritt och vinst!


Lördag:

på lördagen va vädret inget vidare på morgonen var det enormt kvavt och regnat mycket hela natten så banan va blöt. all eloge till banpersonalen i Tingsryd som trots allt gjort ett fantastiskt jobb med att få banan så bra som de bara gick, men tyvärr väldigt blöt på morgonen då det regnat hela natten.

Nanna va helt klart påverkad av värmen, det blev 8 fel i LCn men hon hoppade riktigt fint trots hon va trött. Vi har varit så nöjd med henne dessa två dagarna så vi bestämde oss för att spara henne och strök därför henne på söndagen.

I LB levererade Ebba och Sky ännu en felfri runda med snabbast tid så det var vinst igen! Dessa två alltså! <3

Efter klassen så badade Ebba och hennes kompis med ponnysarna, riktigt skönt och de gillade det skarpt :) lite läskigt att gå i dock tyckte sky hihi

i LAn så va Ebba och Sky lite trötta, de märktes på båda två samt såg drog det in åskoväder med både regn och åska,

resultatet blev 12 fel, men jag är impad av Ebba att komma igenom denna maxade banan som va blöt av allt regn så det var tung men även att rida i åskoväder. strongt gjort måste jag säga!


Söndag:

Dags för final, Ebba och Sky kvalade till söndagens final.

Bättre väder idag men precis innan Ebba och Sky ska starta så började det såklart regna men banan va faktiskt bra trots allt regn som kommit i helgen. Vi hade inga förväntningar alls inför LAn som finalen reds i utan de ville bara in och göra en bra runda.

och vad ska jag säga.. WOW WOW WOW jag är så otroligt imponerad av hur de presterade på banan, så otroligt fint ridet av Ebba och Sky hoppade suveränt! det var en felfri ritt och det räckte till att ta hem Börjes cupen!

Jag är megastolt! är så otroligt glad då Ebba och Sky haft en liten svacka nu i LA då de varit mycket nervositet både från Sky och Ebba efter långt tävlingsuppehåll så det kändes så jäkla bra rent ut sagt att de fick sätta denna fina nollan den är värd mycket mer än alla priser man kan vinna, den känslan går inte att beskriva när allt sitter då är detta ekipage verkligen fantastiskt!

Tusen tack till Tingsryds ridklubb för en fantastisk tävlingshelg!

Vi är så extremt nöjda över denna helgen! Nu ska vi ta det lite lugnt med Sky och Nanna så på söndag blir det Engla och Bly som får åka på lite tävling :)

@photobylovisa
@photobylovisa
@photobylovisa

Gillar

Kommentarer