Äntligen!

I helgen var det äntligen dags för årets första tävling! Det blev en tripp till osby på regional tävling med Ebba och Sky i underbart vårväder!.

De hoppade först LBn, tyvärr så blev det väldigt stressigt innan då Sky fastnade med tränset i släpet på väg ut, han blev inte rädd utan ryckte till lite bara dock klarade inte tränset det utan brast på båda sidorna. blev lite ihopp lapp men det gick att använda.

dock resulterade detta i en stressad ponny och dotter då de inte hann rida fram och hoppa fram speciellt mycket innan det va deras tur. Inne på banan så va Sky lite under tempo vilket resulterade i ett stopp på första hindret. Ebba red sedan på och då gick de mycket bättre, de fick med sig en bom på sista hindret annars fint flyt.

I deras första LB+ så blev Sky helt plötsligt väldigt rädd för ett hinder med runda vattenmattor, han hoppade de i första klassen utan problem, och bara fick för sig att de va dödligt. Han stannade 2 gånger på de hindret men sedan hoppade han resten superfint.

dock blev det 2 stopp o massa tidsfel men det såg riktigt bra ut ändå. Vi tar denna tävligen med oss och siktar på nästa!'

Nu kan det bara bli bättre!

Nästa tävling för Ebba och Sky blir i Ronneby 9/3

då ska de hoppa LB och LA

Gillar

Kommentarer