Allsvenskan Div 3 i hoppning

igår var vi då i Karlshamn som anordnade div 3 omgång 1.Först ut hoppade Ellie och Bly förklassen, LD bedömning A och de gjorde en felfri fin runda.Sedan va det dags för laget, de va väldigt spännande hela 12 lag är med i blekinge i år vilket är jätte roligt!I mörrums lag var det Ellie och Bly, Malva och Ragnhild, Hedda och Tesefs samt Ella och Goldstar.Det var såå sjukt spännande för alla ekipagen i Mörrum red felfritt och kom till omhoppning vilket 9 andra lag också gjorde så det var tuff konkurrens. I omhoppningen red alla Mörrums ekipage felfritt igen och snabba va dom så de vann första omgången så jäkla roligt! jag hade inte kunnat va en mer stolt lagledare än vad jag är nu så sjukt impad är jag. Ellie och Bly är inte så jätte van vid tävlingar ännu speciellt inte omhoppningar, Hedda och Malva har aldrig tävlat lokalt innan. Malvas ponny blev dessutom halt för en vecka sen så hon fick låna Ragnhild som hon knappt ridit men de gick ju hur bra som helst. Ella red snabbast av alla :)En mycket rolig tävlingsdag där Ellie fick chansen att få glänsa <3 sånt grymt ekipage dom är Ellie och Bly!
Vi stannade kvar för efter lagklassen skulle Annie låna Sky två klasser. Sky va sjukt pigg igår men han älskar ju att tävla och när det bli lägre hinder blir han ännu piggare hahamen Annie fixade de bra och de vann första klassen och kom tvåa andra klassen så grymma!
vid 18.45 kunde Ebba och Ragnhild starta LBn som Ebba väntat på hela dagen. vi anlände 7.15 på morgonen.
ska aldrig göra om det. de blir för lång väntan för hästarna men Ebba va alldeles för trött för att orka rida Ragnhild som va pigg o framåt trots hon stått i släpet länge.
tyvärr fick dom 2 stopp och 1 riv Ebba orkade inte alls rida de som krävs på Range men men vi tar denna lärdom med oss och laddar inför nästkommande tävlingar de kan inte gå bra jämt och nu va det Ellie och Blys tävlingsdag där de fick chans att få glänsa lite extra <3
Nästa tävling blir linköping nästa helg då blir det laghoppning eliten spännande!

Först bild på laget sen kommer bilder på Ellie o Bly

Ebba och Range

Gillar

Kommentarer